Oavsett hur mycket man önskar den fina sommaren stannar längre, en måste acceptera verkligheten och säga hejdå till sommaren när det är dags.

Det var 12 grader när jag gick ut med Qin i morse. Det blåste mycket och lyckligtvis hade jag många värma kläder och en halsduk på mig. När vi vandrade runt i parken bakom Föreningsarkivet, känns det att hösten kommer för riktigt.

Qin lade sig på en plats där det finns mycket gult gräs och njöt av allt lugn. Han vet javisst mer än mig om hur man skulle kopplar av och uppskatta vad man har i livet när som helst och var som helst.

När han vägrade gå vidare, tittade jag mig omkring, nära och fjärran. Solen sken och himlen är riktigt klar. Vatten såg ganska still ut. Jag kunde se hus på andra sidan av Storsjön mycket tydligt. I parken försvann de färgrika blommorna och vissa delar av gräset har redan blivit gula, torra och mjuka.

Jag lyssnade på Nybyggarna medan jag gick runt. Till både Karl-Oskar och min förvåning kom Carlos lille bror Robert tillbaka efter att vara borta i 4 år. Carlos och sin fru Kristina hade trodde att Robert kanske redan var död eftersom de fick inte brev från honom sedan han gick härifrån för att leta guld i California.

När Robert tog sig bort var han bara 18 år. Han är 22 år gammal, men han såg mycket gammal och mage ut. Han har tappat flera tänder och hostar då och då. Det finns ärr i ansiktet och han sa att han har problem med ett öra på grund av att han blivit slagen av en man. Kristina vill väldigt gärna veta vad hände med honom under hans sista fyra år, men Robert verkar inte vara intresserad av att prata om det. Så håller hon tyst.

Robert gav Carlos och Kristina 4000 dollars kontanter och sa till dem att han har mycket mer pengar i banken. Men litar Carlos inte på honom eftersom han ljög i det förflutna. Carlos tänker till och med att kontanter är bedrägeri. Efter att granska kontanter med bedrägeri varning i tidningar, börjar Carlos tro att de förmodligen är äkta. Men samtidigt känner han typ orättvist om hur snabbt Robert kan få så mycket pengar medan han kan hinna bara försörja familjen och har alltid brist på kontanter även om han har jobbat väldigt hårt hela tiden.

Roberts hemligheter avslöjas på ett intressant sätt i romanen. En av sina öron skadades så det finns ljud inne nästan hela tiden särskilt i natten. När han sover börjar hans skadad öra pratar om vad hände med honom när de var på vägen till California.

Jag tänker att de är väldigt modiga och djärva. Robert med sin kompis hade bara lite pengar med sig och kunde bara lite engelska utan aningen om var ligger en guldgruva, men de började sina äventyr i alla fall. När de fann att de måste vänta på ett år för att träffa gruppen av guldgrävare och börja leta guld, bestämde de sig att jobba i bondgården där medan de väntade.

Jag vet inte än vad hände med honom men jag är säker på att vad han gjorde gör honom rikare men skadade sin hälsa allvarligt. Därför ser han mycket mage och sjuk ut.

Men vad kan man göra när en har inget annat val för att försörja sig? När det finns inget skyddnät kan man bara riskera sitt liv för att överleva de svåra omständigheterna. Därför är det viktigaste att skapa ett socialt nätverk och skyddnät för alla människor i samhället.

När vi klagar på vad vi inte har tillräckligt med, behöver vi komma ihåg att det finns många människor i världen som riskerar sina liv för att bara överleva många svårigheter.

Nytt kapittel i livet: Første skoledag人生新篇章:开学第一天❤️✏️ 在学校门口女儿被记者访问了入学心情,登上了报纸[鲜花]下午5点一年级开学礼正式开始,首先是学校奏乐队奏乐,然后校长致辞,再逐一叫名字。班主任逐一和同学握手,分成2班带入课室,分发上课时间表等。家长在外等候,一小时后看见女儿怀着高兴,满意的心情走出来 终于来到小学一年级,家里有位小学生‍❤️

第70届圣塞巴斯蒂安电影节公布主竞赛单元片单,川村元气执导,菅田将晖、原田美枝子主演的《百花》以及洪常秀导演新作《近前》入围。‎本届电影节还将为朱丽叶·比诺什颁发终身成就奖。第70届圣塞巴斯蒂安国际电影节将于9月16至24日举办。以下为已公布片单:

《El Suplente》迭戈·勒曼
《Great Yarmouth-Provisional Figures》马可·马丁
《百花》川村元气
《Il Boemo》Petr Václav
《中学生》克里斯托夫·奥诺雷
《Los Reyes del Mundo》Laura Mora
《Pornomelancholia》Manuel Abramovich
《Resten af livet》费雷·彼得森
《Runner》Marian Mathias
《斯巴达》尤里西·塞德尔
《神迹》塞巴斯蒂安·莱里奥
《近前》洪常秀
《春之祭》费尔南多·弗朗哥
《Suro》米克尔·古雷亚
《La Maternal》皮拉尔·帕洛梅罗
《野花》海梅·罗萨莱斯


发布     👍 0 举报 写留言 🖊   
✋热门推荐
  • 关晓彤今日晒出生活美照,看了奥运健儿们在滑雪场的表现,格格也是兴趣满满,可是理想很美好,现实很骨感,来到雪场的格格真的是寸步难行啊,不过好在格格爱美,用一身简单
  • 但味蕾的世界,不必拘泥于地图上的经纬度,世界咖啡之旅,就从西门子EQ.300专业级全自动咖啡机开始吧~ 一键制作缤纷花式, 无论是纯正的美式、香醇特浓的意式、
  • 赵江月来到婚介所寻觅对象,对要求她降低择偶标准的工作人员,说了这样一番话:我不理解你的思路,优秀有错吗?我把自己的感悟和观点写成文字与大家分享,如果能给你一些帮
  • [哈哈]但是最近播出的《叛逆者》或许会成为他向观众证明自己的一次机会,一方面朱一龙在默默无闻的十年期间,拍了很多关于谍战的电影,虽然都不是很火,却也积累了不少经
  • 其实终究还是不成熟,害怕失去,害怕对方不爱你,害怕对方离开你,害怕着一切,对这份爱情没有十足的把握,对她会一直爱着你也没有十足的把握,这样的爱情每个人大概一生
  • 我爱的二老一定会在风雨之后迎来灿烂的阳光和彩虹的尽管没有办法住在一起,但是你们仍然会坚定不移地选择和爱着对方。其实在主持春晚之前,马凡舒一直都是体育频道的老熟人
  • 从不玩手游的我,在手机里下了第一个游戏App)Expecto Patronum~✨ 天气换季 作息换季 心情换季 希望脑子也快点儿完成换季放纵不羁爱自由的小P疯
  • 妈妈在家的假期就是各种炸厨房系列烤菠萝烤南瓜超好吃! 菠萝微焦爆汁更甜 难怪披萨上菠萝好吃!烤南瓜更甜糯! 咖喱烤鸡翅根味道不错 但更爱奥尔良~ 咸蛋黄南瓜也意
  • ”他死后的平反“爰发皇太后旧独见之明,翦黜奸权,唯新时政。”自神龟三年(520年)他遇害至孝昌元年(525年)移棺邙山,北魏这风雨飘摇的5年,他死后的的天下,幼
  • [爱你]秋真的有把我家当自己家 我喜欢这样子哈哈 比如火锅要加汤了 秋根本不会等我去 而是问我在哪里 然后自己去拿吃完饭 小鸡姐姐(yz哈哈哈哈哈哈)一
  • 食堂大伯大姨离职了,之前有一次早上烙的馅饼,是芹菜馅和荤香馅的,我都不爱吃,然后大伯就单独给我烙了一个特别大的白菜馅馅饼呜呜呜[泪]金斤姐真是个大善人,自己中午
  • 究其本质,北方人虽然看起来非常注重感情,处处强调感恩,但由于社会缺少一个公共价值的标尺,所以每个人在潜意识里都想多占点便宜,于是每个人多偏见和自私都发挥到了极致
  • 于是,每当黎明时分,那晨光伴着缕缕的细雨,轻轻飘落我的心扉时,那定是记忆中的你,不远万里而来...曲目:01.啼笑姻缘02.月半小夜曲03.似是故人来04.让一
  • (但一辈子那样我并不认为是完全的he以前总能发现p家攻的共通之处,如今p家受也让我找到了。但这些都确实是我发自内心认为应该有的一种剧情——一些软糯固执的1,外刚
  • 34. 《Teddy bear》小女生的甜蜜,很适合用在现场派送礼物的环节。33. 《I wi l l be blessed》欢快的音乐旋律好似跳跃的精灵,用在
  • #带着微博去旅行##爱豆v力量# ⑅︎◡̈︎* #摩登兄弟 传递正能量# ​​​ ❥mdxd✨摩登兄弟刘宇宁宁哥刘宇宁✨自律的程度,决定人生的高度。@摩登兄
  • 不敢相信何炅居然会和我们一样,舍不得用日抛,一旦戴了日抛,必定会好好玩个够,把日抛价值发挥到极致[笑cry]女孩儿,在感情中,你需要适度的在他看不见的地方好强,
  • 我真的已经很努力在无所谓了 但他自己也说会心有不甘 觉得是什么都没能留下来的OG 我又凭什么替他释怀呢一边希望他尽早把4A跳出来赶紧跑路 早日脱离苦海去快乐冰演
  • 但对漫画的热爱依然还在,我也庆幸自己一直在为漫画媒介做出一些微不足道的贡献,比如在去年的播客节目里,就向更多的人介绍了儿时的偶像季诺,而今天写下这篇短文,则是为
  • 接种疫苗降低染疫重症或死亡已是常识,但研究指出美国1/3染疫民众在痊愈后仍面临长期的健康问题;对于接种疫苗、戴好口罩染疫且有后遗症,有民众感到愤怒。接种疫苗降低